Ko izbira darila postane čarobno doživetje!​

Inspiracija za trgovinico, ki ima karakter lastnice izvira iz njenega otroštva. Kot majhna deklica je lastnica Suzana zelo rada brskala po podstrešju svoje babice, ki je bilo prava zakladnica reči. Sama si je želela nekoč ustvariti prav takšno trgovinico, ki bo kot babičino podstrešje ponujala toliko unikatnih stvari in bo obiskovalca s svojo raznolikostjo popolnoma prevzela. Zamislila si je trgovinico, kjer izdelki ne bodo v nizu, temveč poplesavajo po prostoru. Gost raziskuje v starih omarah, ki so bile grajene s preciznim in premišljenim delom in izžarevajo ljubezen, hkrati pa govorijo zgodbo o času, ko so ljudje z radovednostjo prisluhnili pripovedim. Tako izbira darila postane pravo čarobno doživetje. 

Levček je drugačna trgovina z darili. V svetu, kjer imamo praktično vse je težko izbrati darilo, ki ne bo ostalo pozabljeno. Zato skrbimo, da bo vsak naš dar podarjen z namenom, ki bo nosil zgodbo, predvsem pa izžareval pozitivno energijo. Vsa so premišljeno izbrana in vsako nosi svoj čar. Poglobimo se v zgodbe ljudi in tako darilom dodamo osebno noto. Le ta pa za vedno ostanejo v naših mislih.

Verjamemo, da je sreča lepša, če jo delimo z drugimi.

 

darilo
Različnih izdelkov
1800 +
Let izkušenj
+
Zadovoljnih strank
+
5/5
V trgovinici me vedno popelje v svet domišljije. Izbira darila postane pravo doživetje. Zaposleni so zelo prijazni. Darila so zavita tako lepo, da si jih prijateljine upajo odviti. 🙂
Esma