Zeliščni sirupi Štirn

8.50 Cena vključuje DDV

Zeliščni sirupi so izdelani po receptih naših babic iz naravnih sestavin.

Zelišča za sirupe pridelajo sami na njihovi kmetiji, kjer ne uporabljajo fitofarmacevtskih sredstev, ali pa jih naberejo v neokrnjeni naravi. Ingver in limone so iz ekološke pridelave, prejeli pa so tudi Veliko zlato medaljo.

SKU: N/A Category:

Kmetija Štirn za zdravo rast rastlin uporablja rastlinam prijazne čaje, prevrelke in brozge zelišč (koprive, kamelice, rmana, regrata, preslice, vratiča, rabarbare…) insirotko (stranski produkt pri izdelavi skute).

Iz zdravilnih zelišč izdelujejo zeliščne sirupe in limonade različnih okusov (tudi brez dodanega sladkorja)

Zeliščni sirupi so izdelani po receptih naših babic iz naravnih sestavin. Lahko jih uporabimo za pripravo čaja ali kot osvežilne napitke, lahko pa so tudi odličen dodatek različnim sladicam in koktajlom. Redčimo jih v razmerju 1:7.

Zelišča za sirupe pridelajo sami na njihovi kmetiji, kjer ne uporabljajo fitofarmacevtskih sredstev, ali pa jih naberejo v neokrnjeni naravi. Ingver in limone so iz ekološke pridelave.

V letu 2017 so na Ocenjevanju sadnih sokov in pijač v Gornji Radgoni za tri zeliščne sirupe: Ingver, Ingver brez dodanega sladkorja in Zdravka, prejeli Veliko zlato medaljo.

Zeliščni sirupi Štirn

Sirup COJZ, Sirup ZDRAVKO brez dodanega sladkorja, Zeliščni sirup INGVER, Zeliščni sirup INGVER brez dodanega sladkorja, Zeliščni sirup KURKUMA brez dodanega sladkorja, Zeliščni sirup PREŠERKO, Zeliščni sirup ZDRAVKO