Sale!

SKINWIZZ razkužilo za roke

Original price was: €3.66.Current price is: €3.60. Cena vključuje DDV

SKINWIZZ razpršilka je najboljša na trgu zaradi močnega bogatega prša, ki se zelo lepo razporedi po rokah. S tem resnično zajame velik predel razkuževanja (zaradi kvalitete pršenja). Odlična velikost za v žep, torbico, potovanja, avto. Razpršilka je napolnjena z 10ml antibakterijskega razkužila za roke, ki vsebuje 70% alkohola in negovalne sestavine: aloe vera, glicerin, ekstrakt kamilice in ricinusovo olje. Ne izsušuje rok! Vaše roke bodo dišale, saj vsebuje parfum citrusa. 

10ml zadostuje za 90 bogatih pršov. Ob nakupu razpršilke svetujemo tudi nakup antibakterijskega refila v vrečki citrus in zeleni čaj. Tako boste privarčevali nekaj evrov, saj vam ne bo potrebno kupovati vedno znova novih razpršilk.

Category:

SKINWIZZ razpršilka je napolnjena z 10ml antibakterijskega razkužila z 70 % vsebnostjo alkohola. Skinwizz antibakterijsko razkužilo ne izsušuje rok. Vsebuje negovalne sestavine kot so aloe vera, glicerin, ekstrakt kamilice in ricinusovo olje. Na razpršilko je pritrjena steklena flaška, katero je možno večkrat napolniti z razkužilom, v velikosti 370ml in 170ml. Obe velikosti je možno dobiti v vonjavah citrusa in zelenega čaja. Razpršilka je zaradi svoje velikosti idealna za v žep/torbico/potovanja/avto.

SKINWIZZ razpršilka ima zelo kvalitetno pršilo, kar pomeni, da se antibakterijsko razkužilo za roke zelo enakomerno razporedi po rokah.

Z kvalitetno razpršilko lahko veliko privarčujete in si hkrati zagotovite dobro zaščito pred mikrobi, saj tako zajame večjo površino kot je pa to pri pumpicah. Pri pumpicah ali pa še slabše je pri flip flop embalažah, saj se razkužilo kar razlije. To pomeni, da ne zajamemo vseh predelov rok ali predmeta razkuževanja. Po nepotrebnem tako polivamo razkužilo tudi tam, kar ni predmet razkuževanja.

10ml antibakterijskega razkužila v razpršilki zadostuje za 90 bogatih pršov.

Naše antibakterijsko razkužilo je narejeno v Sloveniji. Narejeno je v skladu z zakonodajo biocidnih proizvodov. To pomeni, da ubije kar 99.9% mikroogranizmov, v kolikor redno razkužujemo roke. SKINWIZZ antibakterijsko razkužilo vsebuje alkohol, kar pa je vnetljivo, zato pršite stran od vnetljiv stvari in oči.

 

Sestavine

Alcohol*, Aqua*, Aloe Barbadensis leaf juice*/**, Glycerin*/**, Chamomilla recutita flower extract*, peg-40 hydrogenated castor oil, Triethyl citrate*, Allantoin, Polyacrylate crosspolymer-11, Fragrance, Limonene***, Citral***, Geraniol***, Linalool***, Citronellol***, Hexyl cinnamal***

* Sestavine naravnega izvora (98%)

** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva (12%)

*** Komponentne dišave

 

Uporaba

Uporaba je povsem enostavna. Razpršilko odstranimo iz plastične embalaže. Razpršilko nato odvijemo in jo odstranimo iz stekleničke ter dolijemo antibakterijsko razkužilo za roke iz vrečke za ponovno polnjenje. Po končanem dolivanju, razpršilko navijemo nazaj na stekleničko. Zamašek vrečke z antibakterijskim razkužilom tesno navijemo nazaj. Na koncu pa vstavimo razpršilko s stekleničko nazaj v plastično embalažo. Razkužilo si 1-2 krat razpršimo po dlaneh in vtremo kot kremo za roke.

Weight 0.05 kg
Dimensions 2.4 × 2.4 × 9 cm